Verpakking & levering

We verzenden onze artikelen wereldwijd, met professionele verpakking en betrouwbare vervoerders. Zo bent u verzekerd van een veilige aankomst van uw bestelling.

Alle objecten worden met de grootst mogelijke zorg en beschermende verpakking verpakt, rekening houdend met hun gevoelige karakter.

De verzending wordt volledig gedekt door onze transportverzekering, zodat u 100% veilig en zeker kunt bestellen.

Uw aankoop wordt in handen gegeven van betrouwbare vervoerders. We werken met FedEx en UPS.

Na afronding van uw bestelling en ontvangst van uw betaling hebben we maximaal 3 werkdagen nodig om uw aankoop zorgvuldig te verpakken.

Verzendkosten

We bieden verpakkingsdiensten en volledig verzekerde verzendservices tegen een zeer eerlijk tarief. De verzendkosten kunt u zien op de productpagina (nadat u op “Verzendkosten tonen” heeft geklikt) en ook in uw winkelwagen nadat u uw adres heeft ingevoerd. Als er geen verzendkosten beschikbaar zijn voor uw bestemming, neem dan contact met ons op zodat we u een offerte voor de verzendkosten kunnen sturen.

Beschikbare verzendopties

We bieden voordelige standaardverzending waarmee u relatief snel kunt verzenden tegen een redelijke prijs. Bovendien is Express Shipping beschikbaar voor veel bestemmingen, waardoor de verzending sneller verloopt.

Invoer en douane (voor zendingen buiten de EU)

We bereiden de nodige douanedocumenten voor en geven uw aankoop aan als “antiquiteiten ouder dan 100 jaar”. Voor sommige landen zorgt dit ervoor dat u geen invoerbelasting hoeft te betalen. In veel andere landen komt u in aanmerking voor een lager belastingtarief. Raadpleeg uw plaatselijke douane voor de exacte regels. Extra kosten voor douane-inklaring en invoerbelasting en -heffingen worden u door het transportbedrijf in rekening gebracht.

×